SilverReef - dé webshop voor uw zilveren sieraden
0
Winkelwagen
€ 0,00
MY iMenso - PICCOLAMY iMenso - MEZZAMY iMenso - GRANDEMY iMenso - JIVINGMY iMenso - MEDAILLONSMY iMenso - COLLIERSMY iMenso - OORBELLENMY iMenso - RINGENMY iMenso - EXTRA'SMY iMenso - UITVERKOOPMY iMenso - INFORMATIE
 

MY iMenso - het medaillon in echt zilver!

Muntsieraden zijn de trend van dit moment, MY iMenso is het enige muntcollier in 925 zilver! De basis is een zilveren medaillon (hanger) waarin de munten geplaatst kunnen worden om zo je eigen sieraad te creëren. De munten (insignia’s) zijn er in half-edelsteen, agaat camee, schelp en uiteraard in zilver, al dan niet voorzien van een geelgoude of roségoude plating.

MY iMenso draait om een zilveren medaillon (hanger) die aan twee zijden open is en die daardoor ook langs twee zijden gedragen kan worden. Het medaillon kan eenvoudig geopend worden en vervolgens kunt u uw eigen of gepersonaliseerd insignia in het medaillon plaatsen. Het insignia (Latijn voor embleem, symbool) is uw “persoonlijke noot” in de hanger en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals halfedelsteen, agaatcamee, zilveren gravure munt en zilveren fantasie munt.

Het medaillon is leverbaar met een gladde rand, parelrand of een rand gezet met zirkonia’s en is leverbaar in de twee binnenmaten van 24 mm en 33 mm. Het kleine medaillon kan perfect aan een bedelarmband (o.a. Tedora, Pandora, Trollbeads, iMenso) bevestigd worden. Het zilveren medaillon is leverbaar als rhodium-plated (witgoud), goldplated(geelgoud) en rosé goldplated (roségoud).

In navolging van de vele verwisselbare sieradensystemen, die de sector de laatste jaren heeft gekend, is er met MY iMenso een mooi en handig systeem toegevoegd die je kan aanpassen aan je gevoelstoestand of kledinglook. MY iMenso is het enige merk die uitsluitend met 925 zilver en met natuurlijke stenen werkt. Daarmee onderscheidt het zich direct van alle vergelijkbare systemen.
Over ons

SilverReef is de online specialist in zilveren (925) sieraden.

Al onze sieraden zijn originele merk producten en komen van Nederlandse leveranciers, hierdoor kunnen wij de kwaliteit en garantie bieden die u van ons gewend bent.

Onze service

gratis verzending vanaf €14,90
       (sieraden binnen NL)
snelle levering
veilig online shoppen
gratis cadeauverpakking
niet goed? geld terug!
 

SilverReef is aangesloten bij:

Webwinkel Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Copyright by SterlinQ