App

 

Tedora bedels & armbanden - made in ItalyMy iMenso muntenkettingBellini - Tedora for kids

M'amour - de liefde tussen moeder & kindRosa di Luca - Jewels to LoveTutti Milano - SALE

 

NIEUWE collectie: Treasures by Rosa di Luca

Treasures_Najaar_2014

Treasures zijn zilveren bedels/kleine muntjes die over een gekleurde lederen armband geschoven worden. De Treasures armbanden van Rosa di Luca zijn gemaakt van stevig leer en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en lengtematen. Over de armband worden verschillende zilveren Treasures (platte bedels/muntjes) geschoven.

Alle Treasures zijn vervaardigd uit 925 sterling zilver en verkrijgbaar met een gouden plating, rosé plating, zirkonia's of een combinatie hiervan. De Treasures zijn een sierraad op zich, maar kunnen ook uitstekend gecombineerd worden met de andere sieraden collecties van Rosa di Luca.

Lees meer

 

 

Lilly_Rose_NIEUW

NIEUW: Lilly Rose kindersieraden

Lilly Rose is een collectie kindersieraden welke speciaal ontworpen is voor stoere meiden tussen de 9 en 15 jaar oud.
De tiener collectie bestaat uit oorbellen, ringetjes, armbanden en colliers met stoere teksten en hippe symbolen, welke uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worde. Alle sieraden uit de Lilly Rose collectie zijn uitgevoerd in het eerste gehalte zilver (925) en verkrijgbaar voor een zeer betaalbare prijs!

Lilly Rose kindersieraden

 

 

Welkom bij SilverReef

SilverReef is dé webshop voor uw zilveren sieraden. In onze webshop vind u de grootste collectie Tedora bedels en armbanden, voor kinderen hebben wij de Bellini collectie (by Tedora), My iMenso - Hét muntcollier in echt zilver, zilveren sieraden van het Italiaanse merk Rosa Di Luca, zilveren M'amour hangers en een ruime collectie zilveren kindersieraden. Naast zilveren sieraden kunt ook bij ons terecht voor een ruim assortiment sieradendozen en de onderhoudsmidellen van Hagerty.