App

 

Tedora bedels & armbanden - made in ItalyMy iMenso muntenkettingBellini - Tedora for kids

M'amour - de liefde tussen moeder & kindRosa di Luca - Jewels to LoveSALE

 

MOEDER & DOCHTER armbanden

104.0597.00

 

De sieraden van Lifetime Love zijn gedreven door liefde. Een ideaal cadeau voor moeders, dochters, vriendinnen of gewoon lekker voor jezelf! Lifetime Love symboliseert de liefde tussen jou en de mensen die het dichste bij je staan.

Voor de hippe moeders heeft Lifetime Love een collectie zilveren armbanden met hartjes en sterren voor moeder (19cm) én dochter (16cm) verzegel jullie prachtige moeder & dochter momenten met deze identieke armbanden, voor de jonge dames zijn er tevens bijpassende colliers verkijgbaar.

 

Lees meer

 

 

Lilly_Rose_NIEUW

Lilly kindersieraden

 

Lilly Rose is een collectie kindersieraden welke speciaal ontworpen is voor stoere meiden tussen de 9 en 15 jaar oud.
De tiener collectie bestaat uit oorbellen, ringetjes, armbanden en colliers met stoere teksten en hippe symbolen, welke uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worde. Alle sieraden uit de Lilly collectie zijn uitgevoerd in het eerste gehalte zilver (925) en verkrijgbaar voor een zeer betaalbare prijs!

Lilly Rose kindersieraden

 

 

Welkom bij SilverReef

 

SilverReef is dé webshop voor uw zilveren sieraden. In onze webshop vind u de grootste collectie Tedora bedels en armbanden, voor kinderen hebben wij de Bellini collectie (by Tedora), MY iMenso - Hét muntcollier in echt zilver, zilveren sieraden van het Italiaanse merk Rosa Di Luca, zilveren M'amour hangers, Lilly kindersieraden en Lifetime Love familiesieraden. Naast zilveren sieraden kunt ook bij ons terecht voor een ruim assortiment sieradendozen en de onderhoudsmidellen van Hagerty.